,

Familie kerstmarkt

🎄Familie Kerstmarkt op zaterdag 9 december 17:00-21:30 Koninginneweg Zuid-Beijerland 🎄
 
🎅Kom langs en ontdek tal van verkoopstanden met streek producten, kerstcadeaus en proeverijen.
🎅Diverse activiteiten voor de kinderen.
🎅De Eendrachtskerk is geopend in samenwerking met een actie voor het Sophia kinderziekenhuis.
🎅Diverse kramen met een hapje en drankje en heel veel gezelligheid!
 

Dit jaar zamelen we met Sophia’s Lichtjestocht geld in voor het project ‘3D-printen van kindermedicijnen op maat’.

Zieke kinderen moeten vaak medicijnen innemen. Het toedienen van medicijnen aan kinderen islastig. De pillen zijn te groot voor een kinderlichaam en niet lekker. De apotheek in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis werkt nu aan innovatieve kindvriendelijke oplossingen.

Zelf kleur en smaak kiezen
3D-geprinte medicijnen bieden veel voordelen bij de behandeling van zieke kinderen. Patiëntjes kunnen straks zelfde vorm, kleur en smaak van de pillen kiezen. Zo houden ze het medicatietraject langer vol. Met deze techniek zijn er meer geneesmiddelen geschikt voorkinderen, gaan we tekorten tegen én is er minder verspilling!

Help jij mee?
De kosten voor een 3D-printer en onderzoek vallen nog niet binnen de verzekerde zorg. Samen met alle kinderendie deelnemen aan de lampionnen optocht willen wij het 3D-printen van medicijnenmogelijk maken voor de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Steun jij onze actie ook? Kijk hier op onze actie pagina.

Het BoerdeReisHoeksche Waards kinderpaspoort komt in actie!

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zieke kinderen een betere toekomst tegemoet gaan. Sluit jij ook aan bij ons team?

Vanuit het Hoeksche Waards Kinderpaspoort zullen we diverse activiteiten organiseren om met de heleHoeksche Waard een geweldig bedrag op te halen voor de kinderen in het Sophia kinderziekenhuis.

Tip: Wil je de donaties van jouw organisatie, bedrijf, vriendenclub, school op onze Hoeksche Waardse donatie pagina kunnen zien? Maak je eigen team aan.