Klik op onderstaande link voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 29 maart

In verband met de huidige coronacrisis heeft de kerkenraad van de Eendrachtskerk besloten om wekelijks een nieuwsbrief op te stellen.

Op deze manier hopen we iedereen zo goed mogelijk op te hoogte te houden van hetgeen er in onze kerkelijke gemeente plaatsvindt.

Tevens is in deze nieuwsbrief de volledige liturgie opgenomen van de zondagse internetviering.

Van harte hopen wij zo onze onderlinge verbondenheid te ervaren en misschien zelfs te vergroten.

Nieuwsbrief 22 maart